OBS: De viste billeder er fra en bestemt boligtype. Vær opmærksom på, at der derfor kan forekomme afvigelser i prøveboligens indretning.

OBS!
De viste billeder er fra prøveboligen og der gøres opmærksom på, at der er forskel på de enkelte boligtyper.

Lejlighederne:

Rækkehusene:

Karréhuse med lejligheder

Carolinelundens karréer og punkthuse rummer lejligheder i mange forskellige størrelser. Alle lejligheder har egen terrasse eller altan med en skøn udsigt over det omkringliggende kanalliv eller den store, centrale fælleshave med træer, blomsterbede og hyggelige opholdszoner.

Vælg mellem en 2-værelses lejlighed med køkken-alrum og nem udgang til en privat altan, eller den helt store og rummelige 4-værelses lejlighed med flere børneværelser, plads til hjemmekontor eller gæsteværelse.

Townhouses

Carolinelundens moderne townhouses kommer i 2 forskellige typer; 1 plan og 2 plan. Ejendommenes spidse tagkonstruktioner skaber en smuk arkitektonisk variation, der blender smukt ind i den nye bydel. 1 plans boligerne består af en lejlighed i stueplan med soveværelse, badeværelse og køkken i åben forbindelse med en stor stue.
I et 2 plans townhouse er værelserne flyttet ovenpå på 1. sal og fordelt ud på to store værelser, et badeværelse samt soveværelse med walk-in. 
Flere af de nybyggede townhouses har en dejlig placering ud til kanalens vand.

Rækkehuse

Rummelige 2-plans rækkehuse med en rekreativ placering mellem Carolinelundes grønne gårdrum og den store, kommende bypark, Søndervold. Rækkehusene er på 112 m2 fordelt på en stueetage med køkken-alrum, badeværelse og en dejlig stue. Overetagen byder på endnu et badeværelse, 2 værelser samt et stort soveværelse med walk-in løsning. Udvendigt venter en sydvendt terrasse og et skur med god plads til opbevaring.

Kom til Åbent Hus i Carolinelunden

  • Torsdag d. 08/02 kl. 14.30 – 15.30
  • Mødested Pinnebergsgade 4
    (ved legepladsen i Carolinelunden)

Passer tidspunktet dig ikke?
Kontakt danbolig Fredericia for at bestille en personlig fremvisning på: fredericia@danbolig.dk
75 91 48 44