Hold påske ved perlen ved vandet

Hvis du leder efter en destination til påskeferien, er der masser at opleve i Fredericia. Beliggende lige ved Lillebælt er Kanalbyen kendt for sin smukke beliggenhed ved vandet, og det er svært ikke at blive betaget af den fantastiske udsigt, der kan nydes fra kanalerne og Carolinelundes svanemærkede boliger.

Men Kanalbyen er mere end bare en smuk beliggenhed, der inviterer til gåture langs vandet og i Søndervold naturpark og Kastellet. Her vil du fylde lungerne med frisk forårsluft i de rekreative områder, som er en fasttømret del af Fredericia by.

For når du bor i Carolinelunden, bliver du en del af en levende bydel, der har meget at byde på, når det kommer til fritidsaktiviteter og kultur. Nyd godt af adskillige restauranter, caféer og butikker, der er placeret langs den smukke kanal, eller hold krop og sind skarpt med for eksempel løb langs stranden, kajakroning på Lillebælt eller cykelture i det omkringliggende landskab.

Også for børnefamilierne er der en masse at tage sig til i påsken.

Påskeaktiviteter for familien
Fire gange om året holder Fredericia Open By Night, hvor butikkerne har åbent fra kl. 10:00-22:00. Og mens nogen hopper ind og ud af de mange butikker i byen, kan børnene hoppe og lege på Rådhuspladsen.

Hoppeborge er altid et sikkert hit blandt de mindste, så slip børnene fri i hoppe- og legelandet på Rådhuspladsen onsdag d. 5. april kl. 13:00-17:00.

Påskejagt i byens butikker
Påskelørdag d. 8. april kl. 10:00-14:00 kan du tage børnene med på skattejagt rundt i byen. Påskeharen har lagt vejen forbi Fredericia med kurven fyldt med farverige æg, som I kan finde i byens butikker.

Hvis I vil deltage i konkurrencen, kan Skattekortet afhentes på Rådhuspladsen. Skattekortet afleveres samme sted.

BLOMST – Kreativ hygge for børnefamilien
Samme lørdag i samme tidsrum på Rådhuspladsen kan børnefamilien også få en sjov forårsdag i kreativitetens tegn. BLOMST er en kreativ begivenhed, hvor hele familien kan hygge sig sammen og lave jeres egen Kokedama, som er en mosbold med påskeliljer, som I selvfølgelig kan tage med hjem som påskepynt.

En masse at tage sig til året rundt
Carolinelunden er et fantastisk sted at bo, hvor kalenderen i Fredericia året rundt er fyldt med liv, aktiviteter, begivenheder og smuk natur.

Vil du høre mere om, hvad Kanalbyen har at tilbyde, så tag turen forbi Åbent Hus og opdag, hvorfor Carolinelunden er et af de mest attraktive steder at bo.

Kom til Åbent Hus i Carolinelunden

  • Torsdag d. 08/02 kl. 14.30 – 15.30
  • Mødested Pinnebergsgade 4
    (ved legepladsen i Carolinelunden)

Passer tidspunktet dig ikke?
Kontakt danbolig Fredericia for at bestille en personlig fremvisning på: fredericia@danbolig.dk
75 91 48 44