Forårsaktiviteter i Fredericia for hele familien

Endelig siger kalenderen forår, og Fredericia er en by med masser af muligheder og oplevelser for hele familien både inde og ude. Marts kan være en kold og ustadig overgangsperiode fra vinter til forår, er der en masse at tage sig til både inde og ude. Her får du en række oplevelser i Fredericia, der er særligt oplagte i marts måned.

Carolinelunden har en skøn og central beliggenhed i Kanalbyen. I dit nye nabolag kan du begive dig ud på en 1,5 km lang rute, hvor du støder på integrerede kunstværker, der er udviklet specielt til Kanalbyen.

Nærområdet byder også på flere restauranter og spisesteder. Her kan du bl.a. få en unik, gastronomisk oplevelse med en Michelin-stjernet 6-retters menu på Ti Trin Ned, eller blot nyde en varm kakao eller vaffel på havnen.

Bevæger du dig lidt uden for nærområdet, er der også mange oplevelser at tage sig til.

 

Besøg Madsby Legepark
Selvom vejret i marts kan være til den kølige side, behøver det ikke at sætte en stopper for sjov og leg i Madsby Legepark blot 5 minutter væk. Parken er åben hele året rundt med gratis entré og byder på en kæmpe legeplads til mindre og større børn, minigolf og en dyrepark med geder, får, minigrise, kaniner og høns.

Oplev Den Historiske Miniby
Besøger I Madsby Legepark, kan I også tage en rejse tilbage til 1849 i den nærliggende Historiske Miniby. Minibyen er en fascinerende attraktion, der viser Fredericia købstad med sine lige gader og grønne vold genskabt i størrelsesforholdet 1:10. Få et unikt indblik i livet i Fredericia i midten af det 19. århundrede, nyd en gåtur i de små gader og oplev livet som det var i gamle dage.

Tag på en gåtur på Fredericia Vold
Fredericia Vold er en imponerende fæstning, der blev bygget i 1600-tallet for at beskytte byen mod angreb. Området byder på en lang række vandrestier, hvor du undervejs får en fantastisk udsigt over byen. Gåturen på volden giver også en klar indikation på, at foråret er på vej, når en lang række forskellige planter begynder at spire frem i marts.

Shop løs i centrum
Fredericias centrum er fyldt med butikker, caféer og restauranter, der alle byder på et bredt udvalg af varer og oplevelser. I marts er det stadig muligt at finde gode tilbud på vintertøj og andre varer, der kan holde dig varm i det kølige vejr. Du kan også gå på opdagelse i de mange specialbutikker, nyde en varm kop kaffe eller te, eller spise en frokost på en af de mange hyggelige caféer i byen.

Kom til Åbent Hus i Carolinelunden

  • Torsdag d. 08/02 kl. 14.30 – 15.30
  • Mødested Pinnebergsgade 4
    (ved legepladsen i Carolinelunden)

Passer tidspunktet dig ikke?
Kontakt danbolig Fredericia for at bestille en personlig fremvisning på: fredericia@danbolig.dk
75 91 48 44