Julen er landet i den historiske fæstningsby

I Fredericia er der skruet ned for strømmen og op for hyggen. Den 18. november meldte julemanden sin ankomst og tændte byens juletræer på Axeltorv og Rådhuspladsen. Den næste måneds tid bliver julen fejret på god, gammeldags manér med julemarkeder på torvet, gadeteatre, hestevognskørsel, underholdende ildshows, fællessang, fakkeloptog og meget mere.

Fredericia er fyldt med gode tilbud og aktiviteter for hele familien i julemåneden. Hvad end du er til shopping eller juleaktiviteter, er der masser at tage sig til i december. Her får du et lille overblik over udvalgte julebegivenheder i Fredericia, hvor du allerede nu kan finde alt, hvad julehjertet begærer på julemarkedet på Rådhuspladsen eller Axeltorv.

Den 2. december kl. 16:30 giver Copenhagen Drummers publikum en unik oplevelse på Rådhuspladsen, når de fire trommespillende herrer, der er kendt fra TV, kommer forbi og leverer underholdning i særklasse. Med over 1000 shows i hele verden er de garant for at give den gas med energiske og visuelle lysshows – festligt akkompagneret af deres rytmiske og hæsblæsende trommespil.

Den 9. december kl. 16:30 er lysshow erstattet af et akrobatisk ildshow, som vil tryllebinde store som små. Ildshowet omfatter bl.a. det flammende ildhjul, brandmandens ilddåb og hårrejsende spænding til fængende trommerytmer. Der er garanti for fascinerende stunts og spænding for hele familien.

Den 13. december kl. 16:30 bæres lyset frem. Her kan du opleve det traditionsrige luciaoptog ledt an af syngende børn fra Den Kreative Skole, der sammen med en tre meter høj engel fra Teater Figuletta bevæger sig gennem de hyggelige gågader og ned til Gammel Havn, hvor Luciaoptoget fortsætter til vands. Optoget starter fra den smukke Sankt Michaelis Kirke på Vendersgade.

Den 15. december er en stor dag for Fredericia. Der har byen nemlig fødselsdag. I år vil Fredericia fejre sin 372-års fødselsdag med et imponerende fakkeloptog og musik fra 6. Juli Garden.

Fakkeloptoget starter ved Rådhuspladsen kl. 16:30 og slutter kl. 18.00.

 

Du kan se hele juleprogrammet for Fredericia ved at klikke på knappen her under.

Fredericia er en fantastisk by hele året rundt

Kunne du tænke dig at bosætte sig i en af de nye, lækre lejeboliger i Kanalbyen, og har du endnu ikke lagt vejen forbi Åbent Hus i Carolinelunden med bydelens bedste beliggenhed ud til kanalen og Lillebælt, sender vi løbende nyheder ud om nye Åbent Hus-tider i vores nyhedsbrev. Tilmeld dig på vores hjemmeside.

Se ledige Åbent Hus tider ved at klikke på knappen her under.

Kom til Åbent Hus i Carolinelunden

  • Torsdag d. 08/02 kl. 14.30 – 15.30
  • Mødested Pinnebergsgade 4
    (ved legepladsen i Carolinelunden)

Passer tidspunktet dig ikke?
Kontakt danbolig Fredericia for at bestille en personlig fremvisning på: fredericia@danbolig.dk
75 91 48 44