I Carolinelunden bliver det nemmere at passe på pengene i en dyr tid

Den høje inflation gør indkøbskurvens indhold til en større, økonomisk investering, og med energikrisen kan de kommende vintermåneder blive dyre. Carolinelundens lejeboliger er desværre hverken løsningen på den globale energikrise eller inflationen, men de Svanemærkede boliger er så energioptimerede, at de hjælper dig med at passe på dine hårdt tjente penge.

 For den gennemsnitlige dansker er der nok at bekymre sig om for tiden. Verden er blevet et mere uforudsigeligt sted, hvilket kan mærkes helt ind i hverdagen. Energikrisen stigende indhug i privatøkonomiens midler har fået mange mennesker til at skælve ved tanken om energiselskabernes digitale rudekuverter.

Det er desværre begrænset, hvad man som privatperson kan gøre for at sænke inflationen eller rette op på energikrisen. Du må nøjes med at forsøge at holde dit eget forbrug af gas, el, etc. nede. Altså, at være bevidst om, hvor ofte du sætter en vask over, samt hvor langt du skruer op på dine termostater. Du kan derudover hjælpe dig selv en del på vej ved at bo i en energioptimeret bolig.

 

Et Svanemærket hjem er både det egoistiske og fællesskabsorienterede valg
Carolinelundens Svanemærke betyder, at brugen af materialer og kemikalier har været underlagt en lang række skrappe krav. Svanemærket er din garanti for en bolig med et godt indeklima. Det garanterer dig også en bolig, hvor du ikke behøver at frygte for, at der gemmer sig ubehagelige og dyre overraskelser under overfladen. Et Svanemærket hjem er derfor altid det fornuftige valg. Den kommer dog med ekstra fordele i denne tid, hvor alt det, der gør et hjem rart at være i – en behagelige temperatur, hyggelig belysning og dine foretrukne elektroniske apparater – er noget, der presser privatøkonomien mere end sædvanligt.

Med Svanemærket følger specifikke og høje krav til, hvordan boligerne skal isoleres. I mange ejendomme af ældre dato fiser varmen ud gennem vægge og utætte vinduespartier, hvilket betyder at en hel del af din varmeregning udelukkende kommer gråspurvene til gode. I Carolinelunden nøjes du med at bruge penge på den mængde energi, du selv behøver for at holde varmen i de kolde måneder. Samtidigt er en lejebolig i Carolinelunden også et valg, der kommer fællesskabet til gode, fordi en Svanemærket bolig er lig med en væsentligt lavere klimabelastning. Du kan dykke yderligere ned i fordelene ved en Svanemærket bolig her:

En nybygget bolig er designet efter dit moderne liv
Der kan være mange charmerende grunde til at flytte ind i et gammelt hus eller ejendom. Her omgiver du dig med materialer fyldt med historie, charmerende skævheder og klassiske detaljer som stuk og høje paneler. Den sammen indbyggede charme følger ikke nødvendigvis med et nybyggeri som Carolinelunden, der til gengæld giver dig et helt frisk lærred, hvor du kan indrette dig efter lige din udgave af hjemlighed og hygge.

Derudover kan du også være sikker på, at boligen er formet lige efter det liv, vi danskere lever i dag. Her er ikke noget upraktisk pigekammer eller en lang fordelingsgang, der bruger unødvendige kvadratmeter. Til gengæld er alle moderne familiers drøm om et køkken-alrum naturligvis opfyldt. Du kan også transportere dig selv og dine indkøbsposer op med elevator, og så er der direkte adgang til tiltrængt lys og frisk luft via private altaner og terrasser. Du kan læse mere om de nybyggede og moderne lejeboliger her: 

Kom til Åbent Hus i Carolinelunden

  • Torsdag d. 08/02 kl. 14.30 – 15.30
  • Mødested Pinnebergsgade 4
    (ved legepladsen i Carolinelunden)

Passer tidspunktet dig ikke?
Kontakt danbolig Fredericia for at bestille en personlig fremvisning på: fredericia@danbolig.dk
75 91 48 44